• totonu_fa'ailoga
  • totonu_fa'ailoga
  • totonu_fa'ailoga

Lau Ta'iala Atoa ile 3.6 Pentastar Harmonic Balancer Torque Specs

Lau Ta'iala Atoa ile 3.6 Pentastar Harmonic Balancer Torque Specs

Lau Ta'iala Atoa ile 3.6 Pentastar Harmonic Balancer Torque Specs

Punavai Ata:pexels

O le 3.6 Pentastar afi, lauiloa mo lonaalumini alumini maualuga alumini poloka polokama le 60-tikeri V angle, malosiagaChrysler, Aloese, maSipitaavale ma le sa'o. I totonu o lenei fale malosi o loʻo taoto ai leFa'apaleni fa'atasi o le afi, o se vaega taua e faʻaitiitia ai le afitetetemo le faatinoga sili ona lelei. O lenei ta'iala e fa'amalamalamaina le taua o le3.6 Pentastarpaleni palenitorque specsi le faatumauina o le galulue soosootauau o lenei aiga afi malosi.

3.6 Pentastar Harmonic Balancer Torque Specs

Malamalama i Faʻamatalaga Torque

Torque, lemalosi taamilofa'aoga i se mea, o se manatu fa'avae i inisinia ma masini.Uiga o le Torquee aofia ai le mimilo malosi e aafia ai le taamilosaga o se mea, e taua tele mo le faʻaogaina o masini masini eseese. O leTaua ole Tosi Sa'oe le mafai ona soona ta'ua aua e mautinoa ai le galue lelei ma le umi o le olavaega afi.

Tulaga Fa'apitoa

Pe a su'esu'e i le malo oHarmonic Balancer Torque Specs, o le sa'o o le ki. O le harmonic balancer, o se vaega taua i le faʻaitiitia o le gaogao o afi, e manaʻomia ni tau faʻapitoa mo le faʻatinoga lelei. O le fa'atusatusaina o nei tau ma isi vaega e fa'amalamalamaina ai le paleni lavelave e mana'omia mo le fa'aogaina o le afi.

Mataupu masani ma Fofo

I le lalolagi o afi, e mafai ona tulaʻi mai faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma torque, e oʻo atu ai i le le atoatoa ma ono faʻaleagaina.Fa'afitauli Fa'alavelavetupu pe a faʻaaogaina le malosi tele i le taimi o le faʻapipiʻiina, e lamatia ai le faʻamaoni o vaega. I le isi itu,Fa'afitauli Fa'aletonue mafua mai i le le lava o le faʻaogaina o le torque, faʻafefeteina le mautu ma le faʻaogaina o vaega afi.

Fa'apipi'i le Harmonic Balancer

Laasaga o Sauniuniga

Meafaigaluega Manaomia

  1. Socket wrenchseti: Taua mo le tatalaina ma faʻamau faʻamau ma le saʻo.
  2. Tu'u tui: Fa'amautinoa le fa'aogaina sa'o o le tui, e taua tele mo le mautu o le paleni fa'atasi.
  3. Pry pa: E aoga mo le aveeseina o le paleni tuai e aunoa ma le afaina ai o vaega o loʻo siomia ai.
  4. Matatioata saogalemu ma totigilima: Puipuia oe lava mai so'o se otaota po'o lamatiaga i le taimi o le fa'apipi'iina.

Puipuiga o le Saogalemu

  1. Fa'amuamua le saogalemu e ala i le motusia o le maa e puipuia ai so'o se fa'alavelave fa'aeletise.
  2. Fa'amautu le ta'avale i luga o tulaga fa'amau ina ia maua ai se si'osi'omaga mautu o galuega.
  3. Va'ai i taimi uma i ta'iala a le gaosi oloa mo faiga fa'apitoa mo le saogalemu e fa'atatau i lau fa'ata'ita'iga ta'avale.

Fa'apipi'i La'asaga ta'itasi

Aveese le Paleni Tuai

  1. Amata i le su'eina o le harmonic balancer i luma o le afi, e masani ona feso'ota'i i lekosi ovi.
  2. Fa'aaogā le fa'asolo ma le lapo'a talafeagai e tatala ma aveese fa'amau e fa'amau ai le paleni tuai.
  3. Aveese lemu le paleni tuai, faʻamautinoa e le faʻaleagaina soʻo se vaega lata ane i le faagasologa.

Fa'apipi'i le New Balancer

  1. Fa'amama le mea fa'apipi'i i le mea o le a tu'u ai le paleni paleni fou ina ia mautinoa le fetaui lelei.
  2. Fa'asa'o leala fa'ataui luga o le crankshaft ma le paleni fou a'o le'i se'e i le tulaga.
  3. Fa'amau ma le fa'aeteete ia fa'amau ta'itasi a'o le'i fa'aogaina se fa'ama'i e fa'aoga sa'o lelei e pei o fa'amatalaga a le gaosiga.

Siaki Pe a uma ona Fa'apipi'i

Faʻamautinoaina Talafeagai

  1. Fa'amautu o lo'o saofai fa'afeagai le pa'u fa'akomepiuta fou e fa'asaga i le 'aisa e aunoa ma se va po'o se fa'aletonu.
  2. Toe siaki fa'amau uma mo le mau lelei ina ia puipuia ai so'o se fa'afitauli i le lumana'i e feso'ota'i ma fa'amau matala.

Su'ega afi afi

  1. Toe fa'afeso'ota'i le ma'a ma amata lau ta'avale e fa'amaonia ai o lo'o sologa lelei e aunoa ma se fa'agatete e le masani ai.
  2. Mataʻituina le faʻatinoga o lau afi i le aluga o taimi, faʻamautinoa e leai ni pao faʻafuaseʻi poʻo ni faʻalavelave i le taimi o le gaioiga.

I le manatunatu i le lalolagi lavelave o masini afi, ua iloa ai lena meae sili le sa'o. O leHarmonic Palenie tu o se elemene taua i le tausia o le soifua maloloina afi, e manaʻomia le gauai totoʻa i auiliiliga aʻo faʻapipiʻi. E ala i le usita'ia o fa'atonuga fa'apitoa ma mulimulita'i i la'asaga ta'itasi, e fa'amautinoa ai e se tasi le fa'agaioiga lelei o la latou ta'avale. Manatua, o le ki i se afi faʻatasi o loʻo taoto i le tausiga lelei ma le tausiga o vaega e pei o le paleni paleni i aso nei.

 


Taimi meli: Me-31-2024